töredék áron

Vegyszerek nélkűl tudja uszodáját sterilen tartani !

 
Elérhetőségeink
Amiben segíthetünk:
A víztisztító berendezés
A nagy "átverés"
Felhaszálók mondták.....
Miért is kell ?
    Kiemelt ajánlatunk!

Webstatisztika mérés és elemzés

  StGyors növekedés
  L Por-záró, hang-gátló
  MMost akár 59 Ft-os tő áron
 

a

 

Miben rejlik a ROBSON technológia forradalmi újdonsága ?

 
"Ki az értől indul el, eljut az óceánig "

-Napjaink, egyik nagy kihívása az édesvízkészlet korlátozott mennyiségének, illetve annak tisztaságának megőrzése. Az ember beavatkozása a természetbe megfordíthatatlan folyamatokat hozott létre .Környezetét mind mechanikailag, mind vegyi anyagokkal (gyárak, vegyszerek, műtrágyák, stb.) tönkre tette. Álságos megoldással kezeljük azt a vizet, amit fogyasztunk.
Megfigyelhető a folyamat, ami a hálózatból nyert víz, és a vásárolt különböző vizek fogyasztására jellemzően a vett víz javára tolódik el.
Az emberek felismerték a problémát, hogy a csapból folyó víz az egyre erőteljesebb beavatkozás ellenére is sok kívánnivalót hagy. Mást ne említsünk, mint az üledék, amely vezetékes hálózat nagy problémája, vagy a vízben található élő szervezetek felszaporodása.

Utóbbi ellenszeréül sokáig (mind a mai napig) szinte egyetlen megoldásaként a klórozás jelentette.
Hogy is van ez?

A klór, ami ugye elpusztítja az élőszervezeteket, az emberre
-aki a vizet naponta fogyasztja- nem káros, nem pusztítja el ?
Be kell látnunk, hogy az évek folyamán egyre több és több klórt fogyasztunk, adunk gyermekeinknek.

Mi a helyzet az ásványvizekkel?

 Az ásványvizek a természetben fogyasztva, fellelésük helyén valóban kiváló minőségűek. Tele különböző ásványi anyagokkal, amelyekre a szervezetnek szüksége van, amelyek gyakorlatilag oltják szomjunkat. Valószínűleg mindannyian ittunk már forrásból, ahol kellemes, színtelen, szagtalan friss valóban tiszta folyadékhoz jutottunk.
A palackozókban ezt a vizet töltik üvegbe, műanyag palackokba.
Mi fogyasztók a boltban ezt vásároljuk. Azt nem látjuk csupán, hogy a forrástól addig, míg megisszuk, mi játszódik le a vízben.
Tegyünk próbát. Tiszta -akár ásványvizet tegyünk egy áttetsző (pl ásványvizes) palackba majd tegyük ki az ablakba néhány napra.
Ugye azt, ami a kísérletünk végén a palackban marad, nem innánk meg ?

Pedig ezt megisszuk!!!

A kereskedelemben kapható vizek némelyikére apró betűkkel ráírják, hogy " Napfénytől védve, hűvös helyen kell tárolni".
Ha időnk, és lehetőségünk engedi, akkor pillantsunk be a boltok, különösen a nagyobb áruházak raktárába, udvarába. Karton-, de igen gyakran, raklapszámra a kedvenc italunkat fogjuk látni az udvaron, amint a nap süti.
Ez az, ami ennek a víznek az ellensége. A benne található élő szervezetek felszaporodnak, és mi ez otthonunkba szállítva, hűtve fogyasztjuk annak tudatában, hogy mindent megtettünk a magunk és szeretteink egészségének érdekében.

Akkor mi a megoldás?

A hír jó, sőt kiváló!
Szűrni kell a vizet! Hoppá ez igen egyszerű dolog! Bemegyünk a boltba, ahol fellelhetőek különböző betétekkel ellátott a vezetékes rendszerbe beszerelhető szűrők. Megvásároljuk, beszereltetjük, vagy netán némi hozzáértéssel mi magunk beszereljük a szűrőnket.. Csakhogy melyik a jó? Az eladó minimum három kérdést fog feltenni, majd biztos ami biztos azt fogjuk kiválasztani magunktól, ami a raktáron van.(Ez a szűrő kapja a legjobb elismerést, a legjobb minősítést. Kétségek között, de boldogan távozunk, hiszen megvan a szűrőnk, méghozzá nem is tudom, hogy hány mikronos, amin a nem is tudom mennyi idő alatt nem is tudom mennyi mi akad majd fenn. Biztos, hogy most már elmondhatjuk magunkról: Igen, mindent megtettünk annak érdekében, hogy egészséges tiszta vizet fogyaszthassunk.

Rossz hírem van. Valóban léptünk egyet előre, csak az a baj, hogy nem tudjuk, hogy a lejtőn, vagy az emelkedőn?
Van szűrőnk, amit használunk, csak a baj akkor jöhet, ha szabadságra megyünk, és -a szűrőben elakadó szerves anyagok kiváló táptalajként szolgálva az élő szervezeteknek- azok felszaporodva méretüknél fogva a szűrőnkön könnyen áthatolva megérkezésünkkor gyorsan egy húzásra meg is iszunk. Következmény hányinger, hasmenés.. Mit fogyasztottunk a szabadságunk utolsó napján? Na ide sem megyünk többet. !!!
Persze ezzel a higany, az azbeszt, a cián, sőt a klór is továbbra is ott van a poharunkban, míg az ásványi anyagok egy része a szűrőben. A még apróbb szűrő, vagy a gyantás szűrő, netán az aktívszenes (carbon) szűrő beszerzése a megoldás? Vegyszerrel csapassuk ki a vegyi anyagokat, a mikroorganizmusokat. Ozmózison alapuló szűrővel gyakorlatilag minden ásványi anyagtól mentesítsük vizünket, fogyasszunk desztillált vizet?

NEM! NEM! NEM!

A kihivásokra az igazi válasz:

A ROBSON WPS UV rendszerrel a lehető legjobb vízízű, és illatú vizet tudjuk előállítani.

A mechanikai és vegyi anyagok, - a homok, üledék, iszap, higany, klór stb - kiszűrésére egy a fogyasztás mennyiségéhez igazodó kettős szűrőt alkalmazunk, majd úgynevezett UV szűrővel csírátlanítjuk vizünket. Régóta ismert a napfény sterilizáló, desodoráló hatása. Ezekért a hatásokért a napfény egyik komponense az ultraviola sugárzás a felelős. Az UV C (280-200nm) sugárzás az, ami a legnagyobb antibakteriális hatással rendelkezik, mert képes a DNS láncba behatolni.
Ezzel a megoldással megtartjuk ásványvíz jellegét a vezetékből nyert vizünknek.
Pénztárcánk szab csak határt annak, hogy a továbbiakban az ívóvizünkre, vagy a fürdővizünkre is odafigyelünk.
A bőr viszketését, szárazságát gyakran maga a klór okozza. Érzékeny bőrűeknél ez gyakran ekcémához vezet

Az uszodákra jellemző napjainkban a klór jellegzetes szaga, mely a szemre, bőrre, gyakorol nagyon rossz hatást.
Erre is megoldást jelent a ROBSON WPS UV rendszer.

Egyszeri kisebb beruházás, éves karbantartás.

W.P.S. = megoldás az ivóvízben található Bacilusok, Spórák, E-coli, Salmonella, Staphylococcus, Streptococcus, Tuberculosís, Hepatitis, Influenza, Alga, Vírusok, Gombák ellen.

 
Elérhetőség    | Rólunk    | Részletek a technológiáról    | Egy apa vallomása    | Megrendelés      | Rendszereink és áraink
2003-2006© Copyright La-guna'97kft . Minden jog fenntartva!