töredék áron

Vegyszerek nélkűl tudja uszodáját sterilen tartani !

 
Elérhetőségeink
Amiben segíthetünk:
A víztisztító berendezés
A nagy "átverés"
Felhaszálók mondták.....
Miért is kell ?
    Kiemelt ajánlatunk!

Webstatisztika mérés és elemzés

  StGyors növekedés
  L Por-záró, hang-gátló
  MMost akár 59 Ft-os tő áron
 

 

Miben rejlik a ROBSON technológia forradalmi újdonsága ?

 
Egy apa kálváriája

Ki ne szeretne gyermekének többet biztosítani, mint amit Ő valaha átélhetett, megtapasztalhatott. Kislányom kétéves korától nyaranta folyamatosan kapott egy-egy kis medencécskét, amiben naphosszatt pancsolhatott. El is neveztük őket egyszer használatos medencéknek, mert egy szezonnál többet nemigen bírtak ki.
Az igazi probléma azonban a víz volt. Néhány nap után megindult az algásodás, és élvezhetetlenné vállt a kis pancsi.
Sebaj töltjük újra. Nos amíg egy kicsi pancsoló medencéről volt szó, ez nem is volt gond.
Azonban ahogy hat éves elmúlt, rágta a fülemet, hogy látott a közeli nagyáruházban egy Kínából származó komoly mennyiségű víz befogadására alkalmas talajfelszínre telepíthető medencét. Elfogadható ára volt, így megvásároltam. Kaptunk hozzá egy "nyomorúságos "teljesítményű szűrővel egybeépített szivattyút is.
Hiába a folyamatos üzem, az algásodás itt is megindult. Azonban ennek a medencének a vízcseréje a tekintélyes vízmennyiség miatt nagyon költséges, így alternatív megoldásokat kerestem.
Egyetlen megoldást kínált mindenki: KEMIKÁLIÁK

Természetesen, megértem hogy a ph beállítása klór, sósav segítségével oldható meg a leghatékonyabban.
Azonban ússzon ebben a szomszéd "lova", de ne az én gyermekem!

A szűrőkkel az a baj, hogy a szűrő előtti szakaszban halmozódnak fel a baktériumok és egy idő után a szűrő már képtelen gátat szabni a betolakodóknak. Talán többet ártunk a szűrővel, mintha nem is használnánk.
A megoldást egy kézenfekvő lehetőség szolgáltatta.

A barnító nap délidőben kerülendő ! Olvastam egy napi lapban. Nos azért mert az UV sugárzásnak van egy olyan "komponense" amely károsítja a bőrt. Roncsolja az élő sejteket.
Mi lenne, ha ezzel bombáznánk az algákat? Nos algahalál !

Ekkor építettem be a ROBSON rendszert, amely pontosan ezen az elven működik.(Minden élő szervezetet, baktériumot megsemmisít.)


Azóta is mindig nagy boldogság melengeti szivemet, amikor látom azt az örömet melyet kislányomnak jelent a kristálytiszta vízben pancsolás.
Semmi méreg, semmi kemikália!

ui: Amikor nem látják én is megmártózóm, és ilyenkor jelképesen megveregetem a saját vállam, mert úgy érzem valami jót tettem.

 

     
 
Elérhetőség    | Rólunk    | Részletek a technológiáról    | Egy apa vallomása    | Megrendelés      | Rendszereink és áraink
2003-2006© Copyright La-guna'97kft . Minden jog fenntartva!