Warning: Undefined array key "/tanfolyamaink_bolokk/karcsusito" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119

 

TARTALOM:A PROGRAMRÓL RÖVIDEN

 24 hetes KARCSÚSÍTÓ PROGRAMot állítottunk össze, melynek egyszerű, ésszerű alapelveinek betartásával akár 5 kilót is fogyhat havonta.

A komplett heti menüajánlatokon kívül, egészséges, diétás ételreceptek segítik a fogynivágyókat.

A diétán kívül minden 5. hírlevélben fogyókúrát segítő "varázsszereket" ajánlunk. Ezek a szerek nem drága étrendkiegészítők vagy gyógyszerek,
hanem egyszerű szinte minden háztartásban megtalálható háziszerek, amelyekről talán nem is gondolta volna, hogy még egyszer pont a karcsúságát köszönheti nekik.

Egy hatásos KARCSÚSÍTÓ PROGRAM része a testmozgás is, és ez nem mindig a futást, vagy egyéb megerőltető mozgást jelent. Például az első heti anyag, csak fél órás sétát javasol. Hiszen itt is nagyon fontos a fokozatosság elve. A túlsúlyos személyek lábai, izületei is terheltek, és túlzottan is igénybe vannak véve a súly-cipeléstől.
Ezért csak óvatosan a eltúlzott mozgással!
Mindig mindent lépésről-lépésre!
Ehhez is egyszerű, ám hatásos javaslatokat kapunk.

Ha elszánta magát, mentálisan ráhangolódott, hogy valóban egészségesebb, és csinosabb akar lenni, akkor rajta!

Nincs más dolga csak AJÁNJA OLDALUNKAT LEGALÁBB 3 ISMERŐSÉNEK, ÉS EZÉRT ÖN INGYEN MEGKAPJA KARCSÚSÍTÓ PROGRAMUNKAT, aminek segítségével már több százezer ember kapta vissza ÖNBIZALMÁT, EGÉSZSÉGÉT, FITTSÉGÉT.
24 HÉTEN KERESZTÜL HÍRLEVÉL FORMÁJÁBAN
küldjük el az Ön email címére ezt a rendkívül értékes tananyagot.

MEGRENDELÉS ITT >>>>

 
TANFOLYAMAINK