Warning: Undefined array key "/tanfolyamaink_bolokk/diszito" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119
MINTA TANFOLYAM__ __JELENTKEZÉS A TANFOLYAMRA____AJÁNLATUNK HONLAP TULAJDONOSOKNAK

 

 

 

VÁLASSZON

 

A viaszfestés technikája egyre nagyobb népszerűségnek örvend Magyarországon. Nem is csoda, hiszen talán az egyetlen olyan technika, amelyhez igazán még kézügyesség sem kell. Az eszközök szerény összegből beszerezhetők. Az alkotások művészi hatásúak, és néhány perc alatt elkészíthetőek. (Bővebben a technikáról, eszközökről a www.viaszfestes.hu oldalon!)

A Profi Tudás csapata Tóth Cs. Katalint, a technika hazai legnagyobb ismerőjét kérte fel, hogy egy online tanfolyamot készítsen mindazoknak, akik szeretnék otthonukat kevés pénzből szebbé, barátságosabbá, egyedibbé varázsolni, és nem rendelkeznek művészi képességekkel, illetve szívesen készítenek ajándékokat szeretteiknek karácsonyra, születésnapra, névnapra és egyéb alkalmakra sajátkezüleg.

A 30 héten keresztül tartó online tanfolyam teljesen ingyenes, csupán csak azt kérjük cserébe, hogy ajánlja néhány ismerősének oldalunkat!

A tanfolyam anyagait heti hírlevél formájában küldjük ki, és minden alkalommal egy-egy alkotás elkészítését mutatja be a művésznő képek, illetve hananyag segítségével. Ezért HANGSZÓRÓ használata a tanfolyamon való részvétel egyik alap feltétele. A másik fontos feltétel a tömörített mappa kicsomagolását segítő WINRAR program, ami itt ingyen letöltehető. ( A Hungarian szóra kell kattintani!)

Küldjük önnek a tanfolyamot ? IGEN

 


 
MINTA TANFOLYAM__ __JELENTKEZÉS A TANFOLYAMRA____AJÁNLATUNK HONLAP TULAJDONOSOKNAK