Élő sövény élősövények telepítése
   
A növényről
Fontos információ hang formátumban
Képek a növényről ........Képek a csodasövényről.
Ültetés, ápolás
Ültetés, ápolás képekben
Vásárlási feltételek
Publikációk
Kiemelt ajánlat intézményeknek
Kiemelt ajánlat egyházi intézményeknek
Viszonteladói ajánjat
Üzletszerzői ajánlat
Cégünkről
Árak
Megrendelés
Korábbi vevőink írták
  

 

 
Vásárlási feltételek
Élő sövény kedvezménnyelcsovény
     
 

.Vevőink írták : ......

Azzal a szándékkal keresem meg Önöket, hogy elismerésemet fejezzem ki az Önök által forgalmazott Turkesztáni szil növénnyel kapcsolatban.
2008 tavaszán vásároltam Önöktől 100 tő szil-t és azt ültettem el a honlapjukon lévő tájékoztatás alapján a hétvégi ingatlanomon.
Számomra is meglepő volt az eredmény amit már pár hét múlva tapasztaltam, hogy minden egyes növény megmaradt és hajtásnak indult.Rendszeresen öntöztem és a nyár közepén már nyírni is tudtam.

Minden Önök által közölt információ korrekt volt és öröm volt látni a növény fejlődését.A szállítás és a csomagolás is tökéletes volt
Ezen évben szintén tervezem az ültetés bővítését valamint a közeli ismerőseimnek is ajánlottam, hogy ha szép és gyorsan szeretnének tetszetős sövényt akkor a szil a legtökéletesebb megoldás.Alátámasztás képen küldök két képet a növényről ami 2008. márciusban lett ültetve.A fényképek nyár végén készültek, akkorra ilyen szépre megnőtt a növény.Természetesen biztos magasabbra is nőtt volna de én nyírtam le ilyenre mert így nagyon sűrű lett ezáltal és majd az idén engedem magasabbra.
Még egyszer köszönöm a korrekt honlapi tájékoztatást.
A növénnyel szembeni bizalmat pedig a képek bizonyítják.
További sok sikert.
Üdvözlettel:

Balázs Lajos
70-3372-936
Tiszaújváros

 

Örülök, hogy rátaláltam erre a sövény fajtára és önökre most egy éves és gyönyörű már vágni kellett úgy meg indultak a hajtások. Ajánlom másoknak is többen jönnek megnézni a faluból, hogy mi az a csodasövény, hát ez az. Most készítettem a nyírás előtt egy képet, elküldöm önöknek.Köszönöm. Falusi Mihály Tápiószele 2008.05.14.

Aki keres az talál. Véletlenül leltem rá a hirdetésre a neten. S mivel hogy éppen vágytam a kerítésem mellé ültetni valamit, hát kapóra jött. A sövény bemutatása olyan laikusok számára is, mint amilyen én vagyok, érthető volt. Mind ez megfűszerezve képekkel, folyamatról- folyamatra. Mit mondjak, ha igaz amit a sövény bemutatására írtak / és miért ne lenne? / akkor ez az amire vágyik minden kert tulajdonos, gyorsan, a lehető leggyorsabban fejlődjön neki szép, nagy, dús és ha lehet még dúsabb sövénye.
Nosza nyúlok a telefon után /gyors kontakt,./ és már azon kapom magam , hogy az ősz Balatonját  csodáljuk a párommal az autó szélvédőjén keresztül. Van mit. Irány Keszthely. Ajánlom önöknek! Egy napos kirándulásnak is Pazar.
- Bár a neten minden részlet le van írva /érthetően/ én kérdésekkel, sőt kérdések özönével bombázom a sövények atyját. A válaszok érthetőek és mindenek felett meggyőzőek. Aztán hirtelen felindulásomban  1000-db sövény büszke tulajdonosa leszek. És ha  már így történt, másnap  neki is láttam az ültetésnek / nem kevés
munka elhihetik, de nagyon megéri a fáradtságot. Jól néztek ki a megfelelő sűrűségben egymás mellett elültetett kis ágacskák.

Tavasszal, .ahogy meg vagyon írva, visszavágtam mind egy szálig .mind az összes
szálig. Na a polgárnak itt kikerekedik ám a szeme. 1000-db fogpiszkálóval lett gazdagabb a kertje. Se mellékhajtás, se magasság, se önbizalmam. A barátok, ismerősökről sem lehet ebben az időszakban elmondani, hogy növelték volna az egómat. Kaján vigyor minden felé.

Aztán láss csodát beköszöntött a tavasz  / nem a tavasz a csoda. Bár ma
már!? / és eljött az én időm, pontosabban a sövényeimé. Legalább is
reméltem. Szép finoman elkezdtek kihajtani, mit kihajtani,. Nőni és
hajtani,  aztán csak nőt és hajtott. Én meg csak vágom,. vágom  vissza
az meg bosszúból fejlődik nő és sűrűsödik, hogy a sorrend pontos e nem
tudom de azt tudom, hogy szemet gyönyörködtető. Nyolc hónap alatt legalább
10x vágtam vissza,. különben kettő méter lenne a magassága csak nem
lenne sűrű./ persze mindenkinek lehervadt a kaján vigyor az orcájáról
amikor meglátták az eredmény első részét. Mert mondanom sem kell. a
sövény részéről folyt köv.

Végső konklúzió. Hogy elégedett vagyok e? Az nem kifejezés. Hogy azt kaptam e amit írtak erről a növényről? Nos sokkal de sokkal többet.

Érd, 2007. 10. 30.
Köszönettel
Körmendi József
Újságíró
06-30-9440-805

 

.........A csípős novemberben szinte jólesett az a kis kerti munka, ami a csoda- sövényem földbetételét jelentette. Nagyon vártuk a tavaszt hiszen nem ismertük ezt a növényt. Biztos voltam benne, hogy a növekedés amit az interneten írnak , az " biztosan tulzás ". Már korán kizöldellt, és visszavágtuk a cég által javasolt 10cm-re . Akkor még hihetetlennel tünt, hogy ezek a kiálló kis " fogpiszkálók" komoly sövénnyé cseperedjenek.
Azonban döbbenetes sebességgel hozta a leveleket. és az újabb és újabb hajtásokat. Ahogy nyírtuk egyre dúsabb és dúsabb lett.Örüllök, hogy rátaláltam erre a növényre.
Fehér József Miskolc (70/369-3527)
2006.05.29


.........Amikor elültettem tél előtt a sövényt, gondoltam huuuu ezzel jol átvertek, ezekből a száraz vesszőkből tuti hogy nem lesz semmi :) Arra is gondoltam, hogy ez biztos valami internetes átveras volt:) Majd letört a derekam mire elultettem:) A telek kozepére ultettem el 1 szilfat.
Anyám nevetett is amikor meglatta:D
Tavasszal nagy kivancsisaggal kisertük hogy mi lesz belőlle. huuu nagy volt az orrom, amikor elkezdett zoldelni.Körbeugraltuk :)
Tavasszal a b.nőm visszavágta úgy ahogy le volt irva.
AAaaaa a szivem hasadt meg a zöldellő sovenyt a csajom egy ollóval 10 cm re vagta vissza.
AMikor meglattam azt hitem ott infartust kapok. Na mondom kész sövény projekt befejeződött. Par nap mulva mentem ki , mint ha vissza se lett volna vágva:)
Elkezdeetm öntözni, minden este, hoztam alá lotrágyát is:) Most mar 20-40 centisek.

Tavasszal mentem le a pincébe a slagért- mondom megöntözöm a sövenyt. Kérdezi a csajom, hogy mi ez a sarokba, ez a két elszáradt vessző?
Hu b...... meg - mondom- ez a 2 szilfa:) amit nem ültettem ki.
Na gyorsan kirohantam ástam egy gödröt a két szilfának, beleraktam, meglocsoltam A bnőm mondta hogy ennek anyi hazavágtam:) Nem is nagyon adott életjelet magáról a két fa, onnan tudtuk hogy van bennük lélek, mert a kérge alatt zöld volt. Ma mondta b.nőm, hogy most kezd mind a 2 kirügyezni az is, mint az első.
A soveny miutan aláboritottam a földel kevert lotrágyat szemmel láthatóan kezdett el nőni. Juliusban majd visszavágjuk megint:) .........
Ádám Nyírpazony ( 0620 563 17 07
2006.06.10

.........Miután átvettük a növényt, két hétig nem tudtam időt szakítani a telepítésre. Felhívtam a kft-t,ők azt mondták hogy tegyem vízzel teli vödrökbe és gond nélkűl kihúzza telepítésig. Őszintés megmondom nem voltam nyugodt.
Nagy kő esett le a szívemről, amikor két hét elteltével még semmi károsodást nem láttam a növényeken.
Hegyi telkünk sóderes kővelteli talajába eddig igazán semmilyen sövényt nem tudtam telepíteni így ettől sem vártam "csodát". Azonban 300 tőből valamennyi fejlődése elindúlt tavasszal. Azt jól sejtettem, hogy ebben a mi talajunkban ez nem lesz 1,5m-es az első évben. Azonban ennek a 70cm-esnek is nagyon tudok örűlni.
Kauker Istvánné Veszprém ( 06 30-396-14-50)
2006.07.29

Eleinte kételkedtem, de az idő igazolta mindazt amit az Interneten hirdetett, hogy egy olyan növénnyel van dolgom amely a gondos ápolást /öntözés , gazolás/ meghálálva évente valóban gyors növekedésű dús sövénnyé fejlődik.
A sövény elültetését követő visszametszés dús lombozatú növényt eredményezett. A második metszést követően a növények többsége elérte a másfél méteres szintet. Az idei utolsó metszést (ma) szeptember 4-én hajtottam végre mintegy 60-cm es magasságban remélve ,hogy tavasszal még dúsabb sövénnyé fejlődik ,az eddigi tapasztalatok biztatóak a turkesztáni szil valóban csodasövény . Állításom igazolására küldök néhány képet ./ A drótkerités magassága 2 méter/

Maradok Tisztelettel Ulmus - t kedvelő tag Szabó József
Veszprém - Kádárta Cseralja út 7.

.....Nem lehet magukat elfelejteni, hiszen a sövényünk állandóan eszünkbe juttatja magát. Megmondom öszintén, amikor tavaly októberben eljött hozzánk és elhozta a 2500 darab kis sövény növendéket a kocsija csomagtartójában kissé szkeptikus voltam a csodasövény mivoltával kapcsolatban.
Ebből a 2500 darabból 500 m sövényt telepítettünk különböző helyekre. Diósdon 1200 darab lett elültetve, itt a legmostohábbak a körülmények, nincs rendszeresen locsolva. Talajcserét csináltunk alatta, de az altalaj elég sziklás. Ennek ellenére a sövény szépen fejlődik, kétszer már visszavágtuk, 1 éves korára el fogja érni az 1-1.20 m-t. Ahol több vizet kap, az esőcsatorna tájékán, gyönyörű sűrű. Másik 1300 darabot Gyúrón ültetük el saját kertünkben.
Nem sikerült ősszel elülteni, mert bejöttek a fagyok, elvermeltük és március végén ültetük el. Itt jó a talaj, megcsináltuk az automatikus csepegtető öntőzést és az Ön tanácsára fekete, gazosodás elleni műszaki fóliát tettünk rá. Itt a sövény megszolgáta a CSODASÖVÉNY elnevezést. Május elején még csak apró levélkék voltak rajta, június végére elérte az 1 m-es magasságot.
Visszavágtuk kb 30 cm-esre. Két hét múlva már jöttek rajta az új hajtások, 4 hét múlva nem lehetett látni, hogy visszavágtuk, csak háromszor olyan sűrű lett. Július közepén vágtuk vissza harmadszor, kb 40-50 cm-esre, most augusztus első hetében vannak rajta újra 80-90cm-es hajtások is. Az 1200 tő napi 1-1.2 m3 vizet kap. csepegtető öntözéssel, nagyon meghálálja a gondoskodást.
Ebben az évben 1-1.20 m-re engedjük felnőni, de jövőre biztosan eléri a 2-2.5 m-t. Mindenki a csodájára jár, a szomszédban 3-4 éves telepítésű fagyalok vannak, sehol nincsenek a mi sövényünkhöz képest. Referenciaként bárkinek szívesen megmutatjuk, e-mailben szívesen küldök képeket. E-mail címem: jasz.eszter@profilaxis.hu.
Az öntözést a cégünk által forgalmazott olasz gyártmányú kútszivattyúval biztosítjuk, melyről bővebben a www.pump.hu és a www.profilaxis.hu oldalakon olvashat.
Üdvözlettel: Jász Eszter
cégvezető
Tel:+36 23 545 293
Fax:+36 23 545 093
PROFILAXIS KFT
2049 Diósd, Vadrózsa u. 13.
www.profilaxis.hu
e-mail: jasz.eszter@profilaxis.hu

2006.09.05

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
       
 
Az élősövény mindig éke a kertünknek. A csodasövény az optimális megoldás.
 
 
   
élősövény kedvezménnyel    
 
   Növényről     | Ültetés, ápolás      |Vásárlási feltételek       | Képek a növényről      | Publikációk     | Cégünkről      |Árak     | Rendelés


InterStat.hu