Csodasövény, gyors növekedésű sövény
   
A növényről
Fontos információ hang formátumban
Ültetés, ápolás
Ültetés, ápolás képekben
Vásárlási feltételek
Publikációk
Kiemelt ajánlat intézményeknek
Kiemelt ajánlat egyházi intézményeknek
Viszonteladói ajánjat
Üzletszerzői ajánlat
Cégünkről
Árak
Megrendelés
    Kiemelt ajánlatunk!

   Ingyenes online tanfolyamok 10 különböző témakörben
    részletek »  
 
  Víztísztítás a nap erejével!
Környezetbarát technológia nem alkalmaz veszélyes kémiai anyagokat,( klór, sósav, jód, algaölők, stb )így ezek mellékhatásaival sem kell számolnunk ( viszketés, bőrpír, asztma, ekcéma, stb).
A fertőtlenítés eredménye azonnali .Nem hoz létre új kémiai anyagokat.Nincs veszélye túladagolásnak.
 
Vásárlási feltételek

 

   

Miért válassza a folyékony műtrágyát?

Napjaink minőségi kihívásainak leginkább a folyékony műtrágyák felelnek meg, hiszen ezek kettős felhasználási mechanizmust kínálnak.Talajtrágyaként és levéltrágyaként is kimagasló növénytáplálási tulajdonságokkal rendelkeznek.

A lassan lebomló granulált ( kis szilárd gömböcskét a talajra) műtrágyák bemosódása a talajba eső vagy öntözésfüggő. Továbbá az sem elhanyagolható, hogy a közvetlen tőhöz juttatott granulált műtrágya eljutása a gyökerekhez kérdéses.

Néhány kis gyökérzetű növény esetében jól meghatározható a gyökér pontos helye. A "csodasövény " esetén más a helyzet. 2-5 hónappal a telepítést követően, már nehezen határolható be a gyökér elhelyezkedése. Ezért a legeredményesebb megoldás a levélen keresztül bejuttatni a tápoldatot. Azonnal és hatékonyan. Ott és akkor, amikor szükség van rá.

 

Miért válassza a" DAMISOL EXTRA CSODASÖVÉNYHEZ"-t?

 

A DAMISOL EXTRA CSODASÖVÉNYHEZ egy tápanyag koncentrátum-bomba a sövény számára. Két területen verhetetlen ez a koncentrátum. A gyökeresedés gyorsítása, és a lombozat dúsítása terén. És nem elhanyagolható, hogy karbantartja a talaj tápelemeinek a kondícióját.

A gyors növekedés, valljuk be, tápanyag nélkül nem megy. Nagyon kötött, szikes, silány talajokban, amiben más kultúra elpusztul a "csodasövény" megél, de a növekedése épp fele az általunk ígértnek. Itt elengedhetetlen a DAMISOL csodasövény extra.

Őszi telepítésnél, közvetlenül telepítéskor, majd tavasszal a levelesedés megindulása előtt érdemes a talajba öntözni. Évközben 2-3 alkalommal a lombozatra permetezve, begyorsítja a lombosodást, és beindítja a dinamikus növekedést.

Már telepítéskor érdemes tő közelben, talajtrágyaként beöntözni, mert dinamikusan beindítja a gyökeresedést és a növény robbanásszerű fejlődését. Figyelni kell arra, hogy öntözéses talajra juttatás esetén, kétszeres dozírozásra van szükség.

Ajánlott használata :

  1. Telepítéskor 0,15%-os töménységben ( egy flakon 267 liter vízhez) Amennyiben egy tőhöz 1 liter oldatot öntünk, akkor 267 tőhöz elegendő. Ezzel öntözzük meg a talajt telepítéskor.
  2. Évközbeni ápoláskor, ( permretezve a levélzetre 0,25 %-os oldatot képezve) egy flakon kb. 300 tő egész éves ápolására elegendő.

    A telepítés évében két flakonnyi DAMISOL csodasövény extrára van szükség, amellyel biztosítja silány talajban is a növény dinamikus fejlődését.
    AKCiÓ>>

Igény esetén megrendelt sövényével együtt küldjük önnek a DAMISOL csodasövény extra koncentrált folyékony műtrágyát.

Kiszerelése: 0,4 l műanyag flakon.
Ez 200-250 tő (40- 50 m ) sövény egy évi "adagja".

Ára: 784 Ft+ áfa ( 980 Ft )

Kedvezmény : Három flakon megvásárlása esetén a harmadik csupán 600 Ft
Így a három flakon összesen: 2560 Ft

DAMISOL csodasövény extra

" Hogy a zöld erő legyen velünk "

   
   
 
   Növényről     | Ültetés, ápolás      |Vásárlási feltételek       | Képek a növényről      | Publikációk     | Cégünkről      |Árak     | Rendelés


InterStat.hu
 


WWW.WORLDINTERNET.HU Banner-csere