"PT" standard
A részvételi szabályok

Szabályok

A"PT" standard programban a részvétel ingyenes, a belépés önkéntes. A belépéskor a résztvevo nyilatkozatot tesz, hogy elfogadja a részvételi szabályokat. A szabályokra a rendszer biztonságos muködése és a résztvevok érdekeinek védelme érdekében van szükség. Minden résztvevo tudomásul veszi, hogy a szabályok megszegésével tagsága automatikusan megszunik. Az ebbol eredo esetleges kárért a "PT" standard semmiféle felelosséggel nem tartozik.

Becsületes részvétel
Minden olyan eljárás, módszer, cselekmény, amely az egyik résztvevot jogosulatlan elonyhöz juttatná a többi résztvevovel szemben, vagy más módon veszélyezteti a rendszer muködését, a résztvevo kizárásával jár. Ilyen eljárás többek között a részvételt technikailag megvalósító kódrészlet megváltoztatása, egy web-oldalon több kód elhelyezése, kód elhelyezése egyidejuleg megjeleno frame-eken, a kód megjelenítése nem látható frame-ben, nem látható ablakban, az ablaknak a látható tartományán kívül,és minden olyan egyéb eljárás, amelynek során a kód által megjelenített tartalmat nem látja vagy nem láthatja a látogató.

A jogszabályok és a jóízlés
A "PT" programban nem vehet részt olyan web-oldal, amelynek bármelyik részén a hatályos törvényekkel és jogszabályokkal ellentétes tartalmú vagy szellemu anyag található. Ugyancsak nem vehet részt a programban olyan oldal, amelynek tartalma a látogatók jóízlését sérti. Nem vehet részt a programban uszító, buncselekményre bátorító vagy felszólító, eroszakot sugalló vagy bemutató oldal, sem pornográf tartalmú oldal. A szabályokkal ellentétes tartalmú oldal tulajdonosát a programból ki kell zárni.

A netikett
A résztvevoktol elvárjuk a netikett, azaz az internet íratlan, de mindeki által ismert szabályainak betartását. Az egyik legfontosabb szabály, hogy ne éljünk vissza a látogatók és partnereink jóhiszemuségével. Ilyen visszaélésnek minosül, ha a letöltodo oldal újabb ablakot vagy ablakok sorát nyitja meg, ha az ablak lecsukásakor vagy a továbblépéskor új ablakok nyílnak meg. Ez alól természetesen kivételt jelent az az ablak (konzol), amelyet a web-szolgáltató jelenít meg az oldal elhelyezésének ellentételezéseként. A netikett felrugásának minosül az is, ha az oldalon olyan hivatkozás szerepel, amely nem oda vezet, mint ahogy azt a szövege vagy a kép sugallja. Az ilyen oldalak jelentkezését nem fogadjuk el, illetve az kizárjuk a programból azt az oldalt, amelyik a jelentkezést követoen a netikettet sérto átalakuláson megy át.

A reklámcsíkok
A részvevok által kihelyezett reklámcsik 15%-ban (vékony csík) a szolgáltató saját reklámait tartalmazza.
a reklámcsík mérete:a szabványos 468 X 60 jpeg, gif, vagy flash

Jóváhagyás
A résztvevo jelentkezését illetve adatainak módosítását követoen tagsága készenléti állapotba kerül. Az adatok ellenorzése és jóváhagyása után a tagság automtikusan normál részvételi állapotba kerül át.

Vissza az elozo oldalra | Vissza a nyitóoldalra

Copyright © 2005, La-guna 97 Kft
All rights reserved.