Sratégiák CD-n

Megjelent a befektetési stratégiák a tőzsdén I. CD

 
Elérhetőségeink
  Amiben segíthetünk:
A tanfolyamról
Részletek a tanfolyam anyagából
Hallgatóink véleménye
Mit eredményez tanfolyamunk?
 
Egy befektető vallomása
Miből áll a Stratégiák CD (galéria)
Stratégiák a CD-ről (bemutató)
A CD megrendelése
 
 
 
    Kiemelt ajánlatunk!

Webstatisztika mérés és elemzés

  StGyors növekedés
  L Por-záró, hang-gátló
  MMost akár 59 Ft-os tő áron
 
 
bb
 
1. Elemzés   2. Stratégia     3. Önfegyelem   4. Befektetés    5. Védelem

Mit eredményez ingyenes tanfolyamunk ?

Elsősorban egy olyan ismeretre tesz szert, amely megváltoztatja a látásmódját. Szemlélete pénzügyibbé vállik. Otthonosabban fog mozogni a befektetések világában.
vállalkozásának piaci megitélésében, piaci pozicionálásában látásmódja meg fog változni.

Amennyiben használja a "Stratégiák CD" anyagát, nem csak befektetései, de vállalkozásai is jelentősebb eredménynövekedést tudnak produkálni.

A nyelvtudásról szokták azt mondani, hogy "ahány nyelv annyi ember". Nos bátran állíthatjuk, hogy ez a tudás egy "újabb ember". A világon sokmillió ember él, aki kizárolagosan befektetéseibőll szerzi bevételeit
.
Ki mért is választja ezt a jövedelemszerzési formát ?

Ennek számtalan oka lehet. Ismerek olyan nagyválallkozót, aki belefáradt a dolgozókkal,a szállítókkal, a vevőkkel, a hatóságokkal folytatott harcba, és mindenét eladva befektetőként folytatta tovább mindennapjait. Azóta minőségibb, stresszmentesebb életet tud élni. Sokkal több ideje marad családjára, hobbijaira összességében boldogabbá vállt.

Van olyan befektető aki, nem szeretne senkit bevonni vállalkozásába, mert úgy gondolja, mások nem járnak el olyan gondossággal, körűltekintéssel, mint Ő. Nos az Ő számára bármely más vállalkozás elképzelhetetlen lett volna, " maga rémálom"

NAGYON FONTOS !

Gyermekeinknek okvetlenűl tegyük kötelezővé ezeknek az ismereteknek a megszerzését. A korun általános ismeretanyagához, ez már hozzá tartozik.
Persze Ön sm maradjon le gyermeke mögött !


 
 
 
 
 
 
 
Elérhetőség    | Rólunk    | Részletek a CD-ről    | Egy befektető vallomása    | CD megrendelés      | Ingyenes tőzsdei befektető tanfolyam
2003-2006© Copyright La-guna'97kft . Minden jog fenntartva!