Warning: Undefined array key "/profitudas/hirlevelek" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119
keresőoptimalizálás
keresőoptimalizálás, webmarketing, optimalizálás lépésenként aktívan

 
*Ékezet hiba a böngészőben!
 

Elérkezett a búcsú ideje . A mostani az utolsó anyag, amit le tud tölteni "Az üzletkötés mesterfogásai"rövidített anyagból.
Hazánkban elsoként Önnel együtt "küzdöttük" át magunkat 42+1 héten keresztül tartó ismeretanyagon.
Számtalan gratuláció és persze elmarasztalás övezte az elso "beta" verzió megjelentét. Köszönjük a véleményeket, fejlesztési támogatásokat, a bírálatokat és mindent, ami elobbre viszi azt a missziót, amit szeretne betölteni ez az anyag.
Remélhetoleg sokan vannak, akik felleltek az anyagban sok számukra hasznos segítséget nyújtó ötletet, megoldást
És biztosan sokan akadnak, akik csalódottan -többet vártam ettol- gondolattal tölti le az utolsó anyagot.
Továbbra is arra sarkaljuk Önöket, írják meg véleményüket, hogy az 1.2 verzió még eredményesebb és népszerubb lehessen a hallgatóság számára.
Szívesen vesszük azok jelentkezését, akik akár személyes közremuködésükkel, történeteikkel tovább színesítenék, és interaktívvá tennék a 1.2 verziót. Természetesen figyelemmel arra hogy szigorúan alap információkról lehet szó, hiszen tisztességtelen lenne tréner cégek "megélhetését" egy csacska ötlettel veszélyeztetni.
Leginkább motivációkat, és elindulási információkat szeretnénk szolgáltatni a "szakma " iránt vonzalmat érzo útkeresok számára.

Köszönet a kitartásért !

 

"PT" Team és Tóth Zoltán


 

A 44-52 ig anyagok üzletkötő csapatok vezetőinek véleményével ,tapasztalataival elvárásával ismertetik meg a " közönséget" írásos formában. .

Amennyiben ezt küldhetjük Önnek , kérjük jelezze, és adja meg melyik e-maíl címre kéri ?

Küldjük az anyagokat ?
Milyen e-maíl címre küldjük ?
Hogy szólíthatjuk ?