Warning: Undefined array key "/profitudas/abineni" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119

leves, étel

Diótorta vagy szelet egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

Diótorta vagy szelet

Diótorta vagy szelet

Hozzávalók: 8 tojás, 15 deka porcukor, 8 deka rummal locsolt piskótamorzsa, 2 deka liszt, 10 deka darált dió és ez mokkakanálnyi reszelt citromhéj.

8 tojás kemény habjához verjünk 15 deka porcukrot és keverjünk még hozzá 8 tojás sárgáját, 8 deka rummal locsolt piskótamorzsát, 2 deka lisztet, 10 deka darált diót és egy mokkakanálnyi reszelt citromhéjat. A tortaformát vajazzuk ki gyengén és lisztezzük be a tésztát, középmeleg sütõben sütjük. Miután a tortában csak 2 deka liszt van, lassan süssük, nehogy megégjen és takarjuk le fehér papírral.
A krémhez: 1 tojás sárgája, 20 deka teavaj, 1 evõkanálnyi rummal és 16 deka porcukorral, majd keverjünk még hozzá 12 deka darált diót. A tortát ezzel megtöltjük és bevonjuk, aztán hideg helyre tesszük s ott hagyjuk legalább 1-2 órán át. Igen ajánlatos a tortát egy nappal elõbb megsütni és csak másnap megtölteni.

 

 

 
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 
 

 


 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer