Warning: Undefined array key "/profitudas/abineni" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119

leves, étel

Kolbásszal töltött disznókaraj egészségesen!

 

Kolbásszal töltött disznókaraj

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

 disznókaraj

Kolbásszal töltött disznókaraj

Hozzávalók: személyenként húsz deka húst számítunk és a hús hosszának megfelelõ füstölt kolbászt. Rövid disznókarajt veszünk és a hentesnél teljesen kicsontoztatjuk.

A húst egy kissé széjjelverjük és a kolbászt a közepébe helyezzük. Összegöngyölítjük és finom spárgával kötözzük, mint a kötözött sonkát. Tepsibe tesszük, sózzuk, pár szem köménymaggal és piros paprikával meghintjük, forró zsírral leöntjük, másfél-két órát sûrû öntözés közben sütjük. Hidegen a spárgát levesszük, vékony szeletekre vágjuk. Nagyon jó és szépen néz ki, kiadós és finom étel. Különösen vendégvárásra,és hidegtálakhoz alkalmas étel. Melegen is igen jó, párolt-, vagy székelykáposztát adunk mellé.

 

 
 

 


 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer