Warning: Undefined array key "/profitudas/abineni" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119

 malacaprólék

Tejfölös malacaprólék egészségesen!

 

Tejfölös malacaprólék

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

 

Tejfölös malacaprólék

Hozzávalók: 60-80 deka malachús (foleg lapockája, lába és aprólékja), 20 deka vegyes zöldség, étolaj, zöldpetrezselyem, törött bors, 2 deci tejföl és 1 citrom, vagy néhány kanál borecet.

A felaprózott malachúst egy tésztaszûrõ kanálba tesszük és forró, lobogó vízzel leforrázzuk. Aztán lecsurgatjuk róla a vizet, az olajat felhevítünk s ezen a malac húsát lepirítjuk, aztán feleresztjük annyi vízzel, hogy a húst ellepje. Megsózzuk és fedõ alatt a zöldséggel puhára pároljuk. Ha a hús puha, a zöldséget eltávolítjuk. Akkor étolajon vagy vajon megpirítunk 8 deka lisztet, melybe egy evõkanálnyi zöldpetrezselymet kevertünk el, aztán egy kis hideg vízzel feleresztjük a rántást és a malacra öntjük. Jól elkeverjük és felforraljuk. A leve nem lehet több, mint amennyi a húst elfedi. Citrommal vagy borecettel és tejföllel elkeverve tálaljuk.


 

 


 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer