Warning: Undefined array key "/profitudas/abineni" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119

leves, étel

VASI PECSENYE egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

VASI PECSENYE

 

Serpenyős sertésborda
(vagy combszeletek)

Hozzávalók: személyenként 12-16 dekás borda vagy combszeletek, 8 deka zsír, 1 evőkanálnyi édes paprika, 12 deka vöröshagyma, 3 evokanálnyi paradicsom, 80 deka burgonya és só.

A letisztított és megveregetett bordákat vagy szeleteket megsózzuk, lisztbe mártjuk és mindkét oldalán átsütjük forró zsírban. Aztán tányérba szedjük a húst s zsírban lepirítjuk a vöröshagymát, melyet elkeverünk az édes paprikával, paradicsommal és 3 deci vízzel. Akkor visszarakjuk a lébe a bordaszeleteket, kissé megsózzuk és fedo alatt pároljuk. Ha puhulni kezd, a megtisztított és hosszúkásra vágott burgonyát rátesszük és annyi vízzel eresztjük fel, hogy a burgonyát is ellepje. Forrás közben egy kis sóval még egyszer megízesítjük és puhára főzzük.

Metéltre vágott zöldpaprikával meghintve tálaljuk.

 

 

 

 

 

 
 

 


 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer