Warning: Undefined array key "/profitudas/abineni" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119

leves, étel

VASI PECSENYE egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

VASI PECSENYE

 

Sertéskaraj egyben sütve

Hozzávalók: 80 dekás vagy 1 kg-os sertéskaraj, só, 15-20 szem köménymag, egy kávéskanálnyi majoránna, 6-8 deka zsír, 2 evőkanálnyi paradicsom és 1 kávéskanálnyi liszt.

A karaj gerinccsontját hosszában kivágjuk s csak a bordacsontok maradnak a húson. Megsózzuk s egy sütőlapra tesszük és forró zsírral leöntjük. Aztán összetört köménymaggal és majoránnával meghintjük és szép világos pirosra sütjük. Sütés közben a levével többször megöntözgetjük és megforgatjuk, hogy minden oldalán szép rozsdabarnára süljön. Ha megpuhult, kivesszük a levébol a karajt és elkészítjük a pecsenyemártást. A felhevített pecsenyelébe 2 evőkanálnyi paradicsomot megpirítunk, meghintjük egy kávéskanálnyi liszttel, elkeverjük és feleresztjük 2 deci vízzel. Akkor felforraljuk, átszűrjük s ha szükséges, kissé megsózzuk s a felszeletelt karaj alá öntjük.

Tálalásnál párolt káposztát, pirított burgonyát adunk hozzá.

 

 

 

 
 

 


 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer