Warning: Undefined array key "/profitudas/abineni" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119

leves, étel

VASI PECSENYE egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

VASI PECSENYE

 

Sertéssült (karaj vagy comb egyben sütve)

4 személyre, ha egyben sült húst készítünk 20 dekát kell egy személyre számítanunk, hogy elkészítve legalább 12-14 dekát tudjunk belőle szeletelni.

A húst megmossuk, besózzuk, majd 5-6 deka forró zsírral leöntjük. Egy kis majoránnával, köménymaggal meghintjük és forró sütőben szép világos pirosra sütjük víz hozzáadása nélkül. Lassú tűzön nagyon szépen megpuhul és zamata, íze sokkal jobb, mintha vízzel locsolnánk. Ugyancsak sokkal porhanyósabb lesz, szeletelni is jobban lehet. Ha megsült, zsírjából készítjük el a hozzávaló mártást, miután a húst kivettük. Egy-két evőkanálnyi paradicsomlevet megpirítunk, megszórjuk egy kávéskanálnyi liszttel, szintén megpirítjuk kissé, majd vízzel feleresztjük, beforraljuk és a tálba rakott felszeletelt pecsenye alá öntjük.

 

 

 
 

 


 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer