Warning: Undefined array key "/profitudas/abineni" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119

pacal

Sváb Savanyú pacal egészségesen!

 

Sváb Savanyú pacal

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

Torockói rostélyos

Hozzávalók: 4 db 20 dekás hízott rostélyos, 6 deka sertészsír, 10 deka vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 2 db zöldpaprika, 2 db nyers paradicsom, 15 deka tarhonya, 2 deka só és 3 deka zsír.

A megsózott rostélyosokat meleg zsírban megsütjük s egy lábasba helyezzük, a visszamaradt meleg zsírban a 10 deka finomra vágott vöröshagymát a finomra vágott fokhagymával rózsaszínűre hevítünk, 2 deka piros paprikával összekeverjük, 1 deci vízzel fölengedjük és fölforraljuk s a rostélyosra öntjük. Karikákra vágott 2 db zöldpaprikát és paradicsomot is teszünk rá, letakarva mindaddig pároljuk, míg megpuhul. A tarhonyát külön megpároljuk, vagy megpirítjuk pirosra és a rostélyosra szórjuk, mikor az már majdnem teljesen puha. Letakarva pároljuk, hogy a tarhonya a rostélyos tetején megdagadjon. Lehetőleg ugyanabban az edényben, amelyben készítettük, szolgáljuk fel. Párolás közben vigyázni kell arra, hogy ez a tarhonyás étel elég leveses maradjon, tehát ha szükségesnek látszik, akkor vízzel hígítani kell.

 

 

 

 

  


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer