Warning: Undefined array key "/profitudas/abineni" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119

pacal

Sváb Savanyú pacal egészségesen!

 

Sváb Savanyú pacal

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

Fenyőmagos bélszín nyárson sütve

Hozzávalók: 60 deka bélszín, ecet és fűszer.

A megtisztított bélszínpecsenyét megsózva, porrá törött fenyomaggal bedörzsöljük, fazékba tesszük és annyi erős ecetet öntünk rá, hogy ellepje, majd 24 órán át állni hagyjuk az ecetben. Az így előkészített bélszínpecsenyét nyársa húzzuk és állandó forgatás mellett megsütjük, majd egy órát mérsékelt meleg helyen pihentetve, felszeletelve tálaljuk.

 

 

 

 



 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer