Warning: Undefined array key "/profitudas/abineni" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119

pacal

Sváb Savanyú pacal egészségesen!

 

Sváb Savanyú pacal

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

Bélszínszeletek libamájpürével

Hozzávalók: 14-16 dekás bélszínszeletek, 16-20 deka libamáj, só, törött bors, reszelt szerecsendió, 5 deka szárnyas-zsír, 5 deka olaj, 5 deka sertészsír és 2 evőkanálnyi tejszín. Személyenként a bélszínszelet nagyságának megfelelo zsírban pirított, pogácsaszaggatóval kiszúrt, ujjnyi vastag kenyérszeletek.

A libamájat lesütjük és szitán áttörjük. Összekeverjük egy kis reszelt szerecsendióval és sóval, zsírjával együtt hozzáadjuk a tejszínt és jó erősen kikeverjük. Aztán bemelegítjük és a zsírban sült kenyérszeletekre kenjük, melyre időközben a két oldalán forró olajban és zsírban rozsdabarnára sütött bélszínszeleteket raktuk. A libamájpüréből a szeletek tetejére rózsát nyomhatunk csillagcső és nyomózsák segítségével. Levébe (amiben sült) egy kis vajat teszünk és úgy tálaljuk. Hozzá zsírban sült burgonyát és spenót-pudingot adunk.

 

  


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer