Warning: Undefined array key "/profitudas/abineni" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119

pacal

Sváb Savanyú pacal egészségesen!

 

Sváb Savanyú pacal

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

Bélszínszeletek Stefánia-módra

Hozzávalók: jó állott, 8-10 napos bélszínből 12-14 dekás szeleteket vágunk, melyet keveset ellapítunk és megsózunk s a következőkkel pácoljuk egy éjjelen át: 6 deka olajban 6 deka mustárt, 1 evőkanálnyi metélőhagymát, 1 kis fej reszelt vöröshagymát, 15-20 szem finomra vágott kapribogyót és 6 deka szardellát szitán áttörünk s egy kis törött borssal, szerecsendióval összekeverjük. Ebbe a bélszínszeleteket belemártogatjuk és leöntjük s egy éjjelen át pácoljuk benne.

A pecsenyesütőt vastagon kivajazzuk és 3 deka olajat öntünk bele. Aztán belehelyezzük a bélszínszeletkéket, majd 5 deka zsírt felhevítünk s a szeletekre öntjük s a forró sütőben rozsdavörösre és puhára sütjük mind a két oldalán. Aztán kivesszük a léből a szeleteket és elkészítjük a mártást a következoképpen: 2 evőkanálnyi paradicsomot, 1 kávéskanálnyi lisztet megpirítunk a lében és feleresztjük 1 deci tejfellel, 2 deci vörösborral és 1 evőkanálnyi zöldpetrezselymet teszünk bele. Beforraljuk és leszűrve a kész szeletekre öntjük.

Burgonyapürével, vajas morzsával agy leöntött kelbimbóval tálaljuk.

 

  


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer