Warning: Undefined array key "/profitudas/abineni" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119

pacal

Sváb Savanyú pacal egészségesen!

 

Sváb Savanyú pacal

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

Töltött felsál egyben sütve

Hozzávalók: egy darab 80 dekás marhafelsál, melybe a következok kellenek tölteléknek: egy db füstölt kolbász nyersen, egy uborka, 2 sárgarépa, szalonna a megtűzdeléshez, só, 1 egész vöröshagyma, 15 deka zöldség, egy kis mustár, egy kis víz, 1 deci paradicsom, 1 deci savanyú tejfel, tárkonylevél és 6 deka zsír.

Egy darab 80 dekás marhafelsált felszúrunk a közepén, hogy jó bo nyílása legyen. A nyílásnak legalább akkorának kell lennie, hogy egy tojást el tudjunk helyezni benne, akkor bátran tölthetjük a következőkkel: egy darab füstölt kolbászt nyersen, egy három részre vágott uborkát, két félbe vágott sárgarépát hosszában a felszúrt nyílásba teszünk, majd a húst szalonnával jól megtuzdeljük és enyhe sózás után forró zsírban jó barnára sütjük. Egy egész vöröshagymát apróra vágunk s 15 deka zöldséggel és egy kis mustárral a pecsenyét megsütjük és egy kis vízzel pároljuk. Nem szabad egy ujjnyi víznél többet aláönteni párolás-sütés közben. Ha a hús puha, úgy egy deci paradicsommal elkeverünk egy deci savanyú tejfölt és ezzel feleresztjük, majd ha jól megsült, a húst kivesszük. Mártását vízzel feleresztjük, megszűrjük s újra felforraljuk s a felszeletelt hús alá öntjük. Tárkonylevéllel ízesítjük. Sós vízben fott petrezselymes, vajas burgonyával tálaljuk.

 
 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer