Warning: Undefined array key "/profitudas/abineni" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119

rizottó

Gombás borjúrizottó egészségesen!

 

borjuhús

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

Gombás borjúrizottó

 

Gombás borjúrizottó

Hozzávalók: fél kg borjúhús, 15 deka gomba, 20 deka rizs, étolaj, egy evõkanálnyi zöldpetrezselyem és egy kis törött bors.

Fél kg borjúhúst apró kockákra vágunk és 15 deka gombát vékony szeletekre, 20 deka rizst forró, lobogó vízben félig megfõzünk, leszûrjük és leöblítjük, kevés olajon 1 evõkanál reszelt vöröshagymát pirítunk, melyen a gombát is megpirítjuk, utána a húst is. Egy evõkanálnyi petrezselymet adunk hozzá, kissé megsózzuk és törött borssal ízesítjük. Ha a hús lepirult, vízzel eresztjük fel, hogy a húst elfedje, s fedõ alatt puhára pároljuk. Ha a hús már puha, hozzávegyítjük a rizst, ismét lefedjük és a sütõben addig pároljuk, míg elkészül. Akkor vízzel kiöblített formába rakjuk a rizottót, 2-3 percre forró sütõbe tesszük, s azután tálra borítjuk megszórjuk s így adjuk fel.


 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer