Warning: Undefined array key "/profitudas/abineni" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119

leves, étel

gombakrémleves egészségesen!

 

gomba, gombák

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

 

Gombakrémleves

Hozzávalók: fél kg csont, 15 deka zöldség, 15 deka gomba, 3 deka vöröshagyma, 2 deka vaj, 3 deka liszt, 2 deci tej, 1 deci tejfel, só és törött bors.

A csontot egy kis zöldséggel jól kifõzzük és leszûrjük. A gombát nagyon apróra vágjuk vagy húsdarálón megdaráljuk. Vajból és lisztbõl világos rántást készítünk, melyet feleresztünk tejjel és a csontlével: belétesszük a gombát és finomra vágott zöldpetrezselymet, fûszerezzük s ha jól felforrt, tejfellel ízesítjük. A tejfelt tojás sárgájával lehet a levesestálban elkeverni és úgy ráönteni a levest. Vajban pirított zsemlyekockákkal adjuk fel.
A gombát szitán is át lehet törni. A tejet is elhagyhatjuk, helyette 1 deci tejszínnel többet veszünk, ha finomat akarunk.

 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer