Warning: Undefined array key "/profitudas/abineni" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119

leves

frankfurti levessel egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

 

Frankfurti leves

Hozzávalók: 21 deka zöldség, étolaj, 6 deka vöröshagyma, 30-40 deka marhacsont, 2 deka vaj, 3 deka liszt, zöldpetrezselyem, egy kávéskanálnyi paprika, törött bors, 1 deci tejföl és 1 pár virsli.

20 deka zöldséget apróra vágunk és kevés olajon megpirítjuk, majd egy evõkanálnyi finomra vágott vöröshagymával tovább pirítva feleresztjük 1½ liter csontlével, de ha vízzel eresztjük fel, tegyünk a levesbe egy fél kiló marhacsontot. Fõzzük ki a levest jó ízesre. Egy kis vajas rántással, melybe egy evõkanálnyi zöldpetrezselymet tettünk, majd némi törött borssal ízesítjük. A zöldséget átpasszírozzuk, majd még egy kis tejfölt adunk hozzá. Tálalás elõtt apró karikákra vágott virslit tesztünk a levesbe, mellyel újból forraljuk egy kissé. Zsírban pirított zsemlyekockával adjuk fel.

 


SHP Bannercsere rendszer