Warning: Undefined array key "/profitudas/abineni" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119

leves, étel

Sajtleves, levessel egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

Sajtleves

 

 

 

 

Májrizs leves

Hozzávalók: 25 deka borjúcsont, 20 deka leveszöldség, 25 deka sertés- vagy borjúmáj, 3 deka liszt, 3 deka zsír vagy vaj, zöldpetrezselyem, egy kis törött bors, 6 deka vöröshagyma, 3 deka vaj és egy kávéskanál paprika.

A borjúcsontot a leveszöldséggel és egy kis fuszerrel 12- 14 deci vízben kifőzzük alaplevesnek.

A májat apró szeletekre vágva, a finomra vágott vöröshagymával 3 deka zsíron lepirítjuk. A zöldséget, melyet az alaplevesben főztünk, a májjal együtt húsdarálón kétszer átdaráljuk. Készítünk egy rántást, 3 deka vajból és 3 deka lisztből, teszünk bele egy evőkanálnyi finomra vágott zöldpetrezselymet, paprikát, feleresztjük a csontlével, azután beletesszük az átdarált májat, zöldséget. Sóval, törött borssal, majoránnával ízesítjük. 4 deka mosott rizst főzünk bele s jól felfőzve, tejfellel ízesítve adjuk fel. A rizs helyett adhatunk hozzá zsíron pirított zsemlyeszeletkéket.

 

 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer