Warning: Undefined array key "/profitudas/abineni" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119

halételekkel

Kékre főzött ponty egészségesen!

 

főzött ponty

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

pontyok


Kékre fõzött ponty

Hozzávalók: 4 szelet 18-20 dekás pontyszelet (de lehet más halból is), 2 deci ecet, só és víz.

A halszeleteket megsózzuk és mélytálba rakjuk. Egy kis erõs ecetet öntünk rá és ebbe úgy rakjuk bel a megsózott pontyszeleteket, hogy bõrével lefelé legyenek és az ecet lehetõleg csak a hal bõrét érje. Ez az erõs ecetben való áztatás kékíti meg a hal bõrét. Az ecetet 2 deci vízzel fõzzük fel, majd forrón öntjük a halra és aztán hagyjuk teljesen kihûlni. A kihûlt halszeleteket aztán a bõ forrásban lévõ sós-ecetes vízben puhára fõzzük és aztán leöntjük vajjal. Tetszés szerint mártással tálaljuk.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer