Warning: Undefined array key "/profitudas/abineni" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119

fiatal csirke

Fiatal csirke hollandi módra egészségesen!

 

hollandi módra

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!

 

 

csirke mell

Fiatal csirke hollandi módra

Hozzávalók: 20 deka borjúhús, egy fej reszelt vöröshagyma, zöldpetrezselyem, só, egy kis törött bors, egy egész tojás, két deci tejszín, 20-25 deka marhacsont, 20 deka leveszöldség, egy deci fehérbor, egy csöpp citromlé, 2 tojás sárgája és étolaj

20 deka borjúhúst megdarálunk s egy kis olajon egy fej reszelt vöröshagymával és zöldpetrezselyemmel megpirítjuk, s ha megpirult, sózzuk, egy kis törött borssal ízesítjük, majd egy egész tojással és egy deci tejszínnel elkeverjük és a megtisztított és ruhával kitörölt csirke hasüregét megtöltjük vele, majd cérnával bevarrjuk.
A csirkét kevés vízben fedõ alatt 20-25 deka marhacsonttal és 20 deka leveszöldséggel 40 percig lassan pároljuk s aztán, hogy színt kapjon, a levét beforraljuk s 20 perc alatt pirosra sütjük. Sütés után 20 percig pihentetjük, mert különben a töltelék szétesik és így nem tudjuk szépen felszeletelni. Levét leszûrjük és egy deci fehérborral és egy kis citromlével beforraljuk, tejszínnel és tojás sárgájával elkeverjük s tálaláskor mártáscsészékben adjuk fel.


 

 

 

 
 

 


 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer