

Spárgával töltött csirkemell
10 csirkemellet kikloffolunk szép vékonyra és hosszúkásra
Elkészítjük az öntetet: 2 evokanal majonéz, 1/4 kávéskanál pirospaprika, késhegynyi feketebors, 1/4 kiskanál só,
Közben 3 tojást felverünk és elokészítünk negyed kiló kukoricamorzsát.
Elkészítése:
A spárgát jól megmossuk, papírtörölközovel megtöröljük (minden csirkemellhez 2 spárga kell) A csirkét megkenjük az öntettel, közepébe 2- 2 spárgát teszünk hogy a (ha túl hosszú, levágjuk )
Feltekerjük a csirkemellet, megforgatjuk a felvert tojasban, majd a kukorica morzsában.
Egy serpenyoben pici olajon egyenként gyorsan átsütjük, megforgatjuk, majd tepsibe tesszük, lefóliázzuk.
50 percig sütjük középmeleg sütoben, majd fólia nélkül pirítjuk néhány percet.