Warning: Undefined array key "/profitudas" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119
     
     
 

x
xx
REKLÁMOZNA A HÍRLEVELÜNKBEN ?xxx

 

 

Üzletkötő képzés telefonos időpont egyeztetés mesterfogásai telemarketereek és üzletkötők számára INGYENESEN, (tesztelje)
TANANYAG A HETI HÍRLEVÉLBEN
SZERKESSZE VELÜNK A HÍRLEVELET !

 

INTERNETES OKTATÁS ,ingyenesen
Ez a program az üzletkötés , továbbá a telefonos időpont egyeztetés mesterfogásait tanítja meg . Egy kurzus 52 alkalomból áll. Az érdeklődők, heti hírlevélben kapják meg az anyagot. Természetesen, mindenki szabadon eldönthet,i ha nem kívánja továbbiakban megkapni a "tananyagot", akkor csak le kell iratkoznia és tovább nem küldjük.
Természetesen annak sem kell aggódnia, aki lemaradt az első kurzusról, mert havonta újabb és újabb kurzusokat indítunk. Így aki pl. lemaradt a május első hétfőjén indulóról , Ő jelentkezzen a június első hétfőjén indulóra.

A hírlevél az oktatási anyagot " hangos prezentációs program" formájában tartalmazza. A könyebb küldhetőség kedvéért tömörített formában. Az első feladat a "kicsomagolás , majd a vetítés . Próbaképpen elhelyeztünk egy xTESZTxx filet, amit érdemes kipróbálni a helyes beállítások miatt.


Várunk tanulságos történteket, az üzletkötés világából, melyeket korlátozott számban közzéteszünk a hírlevélben.

Minden hónap első hétfőjén indítunk egy újabb kurzust

Jelentkezzen, és e-mailben kapja az ingyenes tananyagot!


Várjuk a munkaadók munkaajánlatait , hirdetéseit is, melyeket kizárólag üzletkötők számára írnak ki.


Mindezekkel azt szeretnénk elérni, hogy képzett, tapasztalt kollégák magabiztosan mozoghassanak az üzletkötés világában. Naprakész információval rendelkezzenek a munkaerőpiac e sajátos szegmenséről. Ne okozzon problémát a célpiac meghatározása, a szegmentálás, a proaktív értékesítés .


PC.INF.hu Bannercsere rendszer

A sikert nem adják ingyen !

A tudás csak akkor ér valamit, ha alkalmazni is tudjuk.

A szorgalom ,az elhivatottság, a kitartás nélkűl ez a program semmit nem ér !

f
TANANYAG A HETI HÍRLEVÉLBEN