leves, étel

Töltött káposzta egészségesen!

 

Töltött káposzta

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

 

Töltött káposzta

  ½ kg rizs,  ¼ kg gomba,  4-5 fej hagyma, darált paprika,
  1 szál sárgarépa, 2 gerezd fokhagyma,  só ,  olaj, paradicsomlé

A hagymát olajos vízben megpároljuk. Beletesszük az összevágott gombát, a fokhagymát, a darált paprikát, a porpaprikát, majd a rizset is, és annyi vizet töltünk rá, hogy a rizset elfedje. Mikor a víz elfott levesszük a tuzrol és a sós vízben megforrázott káposzta leveleket ezzel megtöltjük.

Az edény áljára borsikafuvel (csombord) és kaprot tesszünk. Letakarjuk káposzta levelekkel. Rárakjuk a töltelékeket, felöntjük paradicsomos sózott vízzel, hogy ellepje a töltelékeket és tetejét káposzta levelekkel letakarjuk és lassú tuznél megfozzük.

 


 

 

 


 

 

 




 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer