leves, étel

Szárazbab fozelék egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

Szárazbab fozelék

  ½ kg szárazbab  2 fej hagyma  4 db babérlevél½ liter paradicsom  só liszt, olaj és porpaprika a rántáshoz

A szárazbabot megválogatjuk és megmossuk. Melegvízbe beáztatjuk és megvárjuk amíg jól megdeged. A hagymát megpucoljuk és apróra összevágjuk. Olajos vízben megpároljuk és 2 liter vizet öntünk rá. Ebbe beletesszük a babot és a sót. Mikor a bab megfott, beletesszük a babérlevelet és a paradicsomlevet, majd berántjuk és felfozzük. A paradicsomlevet csak azután szabad beleönteni, miután a bab megfott, mert egyébként nem fo meg. Hogy a bab könnyebben megfojön, rakjunk a vízbe egy csipetnyi szódabikarbónát, így lágyabb lesz a víz és a bab hamarabb megfo.


 

 

 


 

 

 




 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer