leves, étel

Magvas kenyér egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

Magvas kenyér

 

  Magvas kenyér

  1 kg finomliszt,   ½ kg teljes kiorlésu búzaliszt,   ¼ kg rozsliszt,   ¼ kg pehelymix,   magvak (lenmag, szezámmag,  tökmag, napraforgómag),   2,5 dkg éleszto,   csapott evokanál só

A liszteket összekeverjük egy nagyobb tálban. Az élesztot langyos vízben feloldjuk és a liszthez adjuk. A sót is feloldjuk langyos vízben (külön, nem az élesztovel együtt) és ezt is a liszthez öntjük. Hozzáadjuk még a magvakat. Összedolgozzuk, úgy, hogy közepes keménységu tésztát kapjunk. Ezt megkelesztjük, és formába tesszük, majd újra megkelesztjük és sütjük

 

 


 

 

 


 

 

 




 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer