leves, étel

Somlói , somlóíval egészségesen!

 

Somlói , somlóíval egészségesen

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

 

Somlói

20 dkg piskóta,   3 ek. karob,   ¼ kg keményíto,   10 dkg földimogyoró, •  ¼ kg gesztenyepüré,   növényi tejszínhab

A piskótát ketté vágjuk. A keményítot a karobbal összekeverjük és vízzel feloldjuk. Pudingot fozünk belole. Ezzel megtöltjük a piskótát, majd kockákra daraboljuk. A mogyorót összetörjük és palacsintasütoben megpörköljük, beforgatjuk barnacukorba és a piskótára tesszük.A gesztenyepürét lereszeljük és ezt is ráhelyezzük. Tetejére tejszínhabot teszünk. Tejszínhab a krémeknél található vagy használhatunk növényi tejszínhabot is. Karobbal díszítjük.

 

 


 

 

 


 

 

 




 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer