leves, étel

Tofus- zöldség egészségesen!

 

Tofus- zöldség

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

  Tofus- zöldség

25dkg tofu,   ¼ liter forró víz,   25 dkg bulgur,
  ½ l zöldségalaplé,   1 vöröshagyma,  1 db pirospaprika,
  2 ek. földimogyoró olaj ,   10 dkg borsó,   2 szál sárgarépa,   1 kávéskanál kurkuma,   ¼ kávéskanál orölt koriander,
  ¼ kávéskanál örölt fahéj,   3 citrom leve,   1 csokor petrezselyemzöld,   50 g nagyobbra vágott dió

A tofut felkockázzuk, a kókuszkrémet addig keverjük a vízzel, amíg fel nem oldódik, majd félretesszük a mártáshoz. A bulgurt a zöldségalaplével felforraljuk, és lefedve 20 percig fozzük. A hagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A paprikát megtisztítjuk, magjait eltávolítjuk, megmossuk és vékony csíkokra vágjuk. A sárgarépát meghámozzuk, megmossuk és apróra vágjuk. Az olajat egy kis vízzel felmelegítjük. A vöröshagymát, a paprikát, a tofut és a zöldségeket összefozzük. A sót, a kurkumát, a koriandert, a fahéjat, a citromlevet és kókuszkrémet hozzáadjuk és felforraljuk. A zöldségeket lefedve gyenge tuzön 5 perc alatt ropogósra fozzük, A petrezselymet megmossuk, szárazra törölgetjük, finomra vágjuk és belekeverjük a többi zöldségbe. Tálalás elott a diót összekeverjük a bulgurral

 

 


 

 

 


 

 

 




 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer