leves, étel

vega gomba levesek, levessel egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

Gomba leves

  Gomba leves


½ kg csiperke gomba(champion) 2 szál sárgarépa   1 szál petrezselyem 1 nagy fej hagyma   1 zellerlevél   2 gerezd fokhagyma   citromlé   1 ek. vegamix   szójatej és liszt a habaráshoz   só

A csiperkegombát megmossuk többször bo vízben, megpucoljuk és fölszeleteljük vékony szeletekre. A zöldségeket megmossuk, meghámozzuk és apró kockákra vágjuk. A hagymát is megpucoljuk és apróra összevágjuk. A fokhagymát csak megpucoljuk. A sárgarépát, petrezselymet, hagymát, fokhagymát és a gombát olajos vízben megpároljuk. Utána felöntjük forró vízzel és ebbe beletesszük a zellerlevelet, a sót és a vegamixet. Amikor megfott, megsavanyítjuk a citromlével, elkészítjük a habarást, behabarjuk és felfozzük


 

 

 


 

 

 




 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer