leves, étel

Fedák-torta egészségesen!

 

Fedák-torta

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

Fedák-torta

Hozzávalók: 5 tojás sárgája, 15 deka gesztenye, 10 deka porcukor, egy kis vanília, 3 deka vaj, 5 tojás fehérje, 8 deka reszelt csokoládé, 5 deka piskótamorzsa, 2 deka liszt, ½ liter tejszínhab és 20 deka fõtt gesztenye.

5 tojás sárgájával összekeverünk 15 deka szitán áttört fõtt gesztenyét, 10 deka porcukrot, egy kis vaníliát és 3 deka vajat. Ehhez a keverékhez még 5 tojás fehérjébõl vert kemény habot, 8 deka reszelt csokoládét, 5 deka piskótamorzsát, 2 deka lisztet keverünk. Kivajazott tortaformát papírral bélelünk, középmeleg sütõben, lassan kisütjük benne a tortát. Ha kihûlt kettévágjuk, vaníliás cukorral elkevert kemény tejszínhabbal töltjük. A tetejét is azzal vonjuk be s nyomózsák segítségével díszítjük és meghintjük gesztenyepürével. Tálalásig hideg helyen tartjuk.

 


 

 

 




 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer