leves, étel

Sonkatészta (teához vagy borhoz) egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

Sonkatészta (teához vagy borhoz)


Sonkatészta (teához vagy borhoz)

Hozzávalók: 20 deka vaj, 18 deka liszt, 6 tojás sárgája, 6 evõkanál tej, 6 tojás felvert habja, kevés só.
Sonkatöltelék: 20 deka darált sonka, 10 deka vaj, 3 kanál tejföl.
Gombatöltelékhez: 10 deka champignon-gomba, 2 deka vaj, kevés só, töröttbors, pár kanál húsleves a pároláshoz, egy tojás sárgája.

20 deka vajat dörzsöljünk el jól. Felváltva beleteszünk 6 kanál lisztet, 6 tojás sárgáját, 6 kanál tejet és a tojás felvert habját, pici sót. Hat lapban megsütjük s a következo töltelékkel töltjük meg. – Sonkatöltelék: 20 deka darált sonkát, 10 deka forró vajban 3 kanál tejföllel dinsztelünk. – Gombatöltelék: 10 deka szép nagy champignont megtisztítunk, finomra vagdaljuk, vaj, kis húsleves, és egy tojás sárgájával dinszteljük. Kétszer jön a sonkatöltelék, háromszor a gombatöltelék. A lapokat felváltva megtöltjük és tálalás elõtt tíz perccel a sütõbe tesszük. Forrón tálaljuk.

 

 




 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer