sertéstokány

Majoránnás sertéstokány egészségesen!

 

Majoránnás sertéstokány

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu

 

ételek, finom ételeink

 

Majoránnás sertéstokány

Hozzávalók: 60 deka hús, 3 fej vöröshagyma, 3 deci víz, 2 deci tejföl, egy kis törött bors, 1 kávéskanálnyi majoránna és étolaj

A húst vékony, kis ujjnyi hosszúságú, késhát vastagságú darabokra vágjuk. A 3 fej vöröshagymát finomra vágjuk és olajon megpirítjuk. Amint a hagyma fonnyadni kezd, belétesszük a húst, megpirítjuk, megsózzuk. Aztán meghintjük egy kis törött borssal és egy kávéskanálnyi majorannával s 3 deci vízzel feleresztjük. Fedõ alatt pároljuk. Ha már puhul, 2 deci tejföllel elkeverjük s addig pároljuk, míg egészen megpuhul.


 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer