leves, étel

VASI PECSENYE egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

VASI PECSENYE

Szerb rizses hús

Hozzávalók: 1 kg sertéshús, 35 deka rizs, 6 deka zsír, 20 deka vöröshagyma, egy evőkanálnyi piros paprika, két db középnagyságú paradicsom, só, egy-két deci víz és 6-8 zöldpaprika.

A 35 deka rizst bo vízben felfőzzük, aztán leöblítjük és leszurjük. 1 kg sertéshúst apró kockára vágunk s 6 deka zsíron, melyben már 20 deka vöröshagymát pirítottunk meg s belekevertünk egy jó evőkanálnyi piros paprikát, beletesszük a húst s azzal is jól elkeverjük, jól lepirítjuk majd a két paradicsomot szeletekre vágjuk s szintén beletesszük, megsózzuk és fedő alatt puhára pároljuk. Párolás közben egy-két deci vizet adunk hozzá s óvatosan pároljuk, nehogy leégjen. A leöblített rizst most hozzákeverjük 6-8 finomra metélt zöldpaprikával, kissé megsózzuk és annyi vízzel eresztjük fel, hogy az egészet elfedje. Miután jól összekevertük, meleg sütőben pároljuk. Finom metéltre vágott zöldpaprikával hintjük meg és paradicsomsalátával tálaljuk.

Ennek a húsételnek levesesnek kell lennie, szárazon feladni nem szabad.

 

 

 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer