leves, étel

VASI PECSENYE egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

VASI PECSENYE

Székelygulyás

Hozzávalók: 60 deka sertéshús, 20 deka vöröshagyma, 60 deka jól kimosott savanyú káposzta, 2 deci tejföl és 5 deka zsír.

A 60 deka sertéshúsból, a zsírból és hagymából jó pörköltet készítünk. Ha a hús félig megpuhult, 60 deka jól kimosott savanyú káposztát teszünk bele, egy kis vízzel feleresztjük s fedo alatt pároljuk. Ha kész, 2 deci tejföllel összekeverjük s néhány percig még forralhatjuk.

 

 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer