leves, étel

VASI PECSENYE egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

VASI PECSENYE

Rizses sertéshús

Hozzávalók: 50 deka hús (sertéscomb vagy lapocka, esetleg oldalas), 5 deka zsír, 15 deka reszelt vöröshagyma, 3 evőkanál paradicsom, 3-4 zöldpaprika, 1 ½ deka só és 25 deka rizs.

50 deka húst apró kockára vágunk. 5 deka zsíron 15 deka reszelt vöröshagymát megpirítunk, azután a húskockákat is megpirítjuk benne. Teszünk hozzá 3 evőkanál paradicsomot, néhány finomra vágott zöldpaprikát, megsózzuk s egy kis vízzel a húst puhára pároljuk. A 25 deka rizst, melyet előzőleg megfőztünk, ráöntjük, összekeverjük, a sütőben lefedve 25 percig pároljuk. A párolás alatt nem keverjük, mert a rizst összetörnénk.

Formába tesszük s ismét felhevítjük kissé a sütőben. Aztán tálra borítjuk s finomra vágott zöldpaprikával meghintve adjuk asztalra.

 

 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer