leves, étel

VASI PECSENYE egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

VASI PECSENYE

Bőrös sertéskaraj elkészítése

Hozzávalók: 80 deka vagy 1 kg bőrös sertéskaraj, só, néhány szem köménymag és 6-8 deka zsír.

A karajt bőrös, szalonnás részén éles késsel a bordacsontokkal egy irányban hosszában és keresztben bevagdossuk úgy, hogy a bőr a karajon teljesen apró kockákra legyen bevágva. Ha a karaj bőre kemény, ami elég gyakran előfordul, akkor a tepsit félig megtöltjük vízzel s a karajt a bőrös felével belefektetjük és a tűzhely lapján 10 percig forraljuk. Utána hideg vízbe tesszük és késsel könnyen bevagdossuk. Sóval, összetört köménymaggal behintjük és forró zsírral leöntjük. Ugyanúgy készítjük el, mint a sertéskarajt egyben sütve.

 

 

 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer