leves, étel

VASI PECSENYE egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

VASI PECSENYE

 

Temesvári sertésborda

Hozzávalók: 8 db 10 dekás sertésborda, melyet húsverő kalapáccsal jól megveregetünk, 8 deka vöröshagyma, 6 deka sertészsír, 2 deka szegedi piros paprika, 1 gerezd fokhagyma, kis finomra vágott zöldpetrezselyem, 20 deka karikára vágott kifli-burgonya, 3 deci tejföl.

Négy deka zsírban a megsózott sertésbordákat lesütjük, a visszamaradt zsírban 2 deka zsír hozzáadásával a 8 deka finomra vágott vöröshagymát és egy gerezd fokhagymát halovány pirosra hevítjük, 2 deka piros paprika hozzáadásával fél deci vízzel felengedjük, kis lábasba helyezzük és a megtisztított, karikára vágott kifli-burgonyát is a lábasba helyezzük. A megsült sertésbordákat szintén ráhelyezzük, letakarva pároljuk s amikor már a hús is puhulni kezd, a 3 deci tejföllel felengedjük s mindaddig lassan pároljuk, míg a hús teljesen megpuhul.

 

 

 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer