leves, étel

Tormás malac egészségesen!

 

Tormás malac

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

 

Tormás malac- vagy sertéshús

Hozzávalók: 80 deka malac- vagy sertéshús (fej, csülök, lábrésze) forrázott nyersbõrös állapotban, 1 fej hagyma, 1 gerezd fokhagyma és 20 deka vegyes leveszöldség

A megtisztított húst leforrázzuk, majd felfõzzük, aztán zöldséget adunk hozzá és puhára fõzzük. A megfõtt húst kiszedjük a levébõl és azon forrón tálaljuk. Egy-két merõkanál lével leöntjük, reszelt tormával gazdagon meghintjük és mustárral adjuk asztalra.
Levét bármilyen leves feleresztéséhez használhatjuk


 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer