leves, étel

VASI PECSENYE egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

VASI PECSENYE

 

Paprikás sertésbordaszeletek

Hozzávalók: 14-16 dekás sertésbordaszelet, 8 deka zsír, 1 evőkanálnyi piros paprika, 10 deka vöröshagyma, 1 ½ deci tejföl, egy kis liszt, melybe a karajszeleteket mártjuk és egy kis só.

A megveregetett sertésbordaszeleteket megsózzuk, lisztbe mártjuk és utána forró zsírban mindkét oldalát kisütjük. Ha a zsírból kiszedtük a bordaszeleteket, megpirítjuk benne a vöröshagymát, elkeverjük 1 evőkanálnyi piros paprikával, feleresztjük egy kis vízzel és újra beletesszük a kisütött bordaszeleteket. Kissé megsózzuk és 1-2 evőkanálnyi paradicsommal puhára pároljuk.

Ha a hús puhulni kezd, levéhez öntjük a tejfelt, ezzel is elkeverjük és felforraljuk, azután tálaljuk.

Hozzá vajas galuskát, vagy sós vízben főtt burgonyát adunk.

 

 

 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer