leves, étel

VASI PECSENYE egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

VASI PECSENYE

 

Székely sertésborda

Hozzávalók: 14-16 dekás sertésbordaszeletek, 12 deka vöröshagyma, 1 evőkanálnyi paprika, só, 8 deka zsír, 3 evőkanál paradicsom, 60 deka savanyú káposzta és 2 deci tejföl.

A megveregetett bordaszeleteket megsózzuk, lisztbe mártjuk és forró zsírban mindkét oldalán kisütjük. Ha a zsírból kiszedtük, zsírjában megpirítjuk a vöröshagymát, melyet elkeverünk paprikával, paradicsommal. A hússzeleteket visszatesszük bele, kissé megsózzuk, 2 deci vízzel leöntjük és pároljuk. Párolás közben 60 deka vízben kimosott és kinyomkodott savanyú káposztát teszünk rá s annyi vízzel eresztjük fel, hogy a káposztát elfedje. Ha megpuhult, 2 deci tejföllel felöntjük, felforraljuk vele, aztán tálaljuk.

 

 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer