leves, étel

VASI PECSENYE egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

VASI PECSENYE

Sertéspaprikás

Hozzávalók: 60-80 deka sertéslapocka, 15-20 deka vöröshagyma, 1 evokanálnyi piros paprika, 1 deci paradicsom, 1 gerezd fokhagyma, só, 4-5 zöldpaprika, 6 deka zsír és 2 deci tejföl.

A zsíron megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, elkeverjük benne a piros paprikát és aztán beletesszük a kockára vágott húst. Lepörköljük, megsózzuk, majd paradicsommal és 2 deci vízzel feleresztjük. Fedo alatt pároljuk s 1 gerezd szétnyomott fokhagymát teszünk hozzá.

Ha a hús puhulni kezd, belekeverjük a 2 deci tejfölt s azzal puhára pároljuk. Vajas galuskával vagy burgonyával tálaljuk

 

 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer