leves, étel

VASI PECSENYE egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

VASI PECSENYE

Szűz-sült

Hozzávalók: személyenként 16-18 dekás szűz pecsenyehús, 6-8 deka zsír, 1 citrom, só, pici majoránna, 15-20 deka vegyes leveszöldség, 2 deci tejföl, 2 tojás sárgája és 2 evőkanálnyi paradicsom.

Egy pecsenyesütőlapra elterítjük az apróra vágott zöldséget, vékony karikákra vágott vöröshagymát és citromot. Erre tesszük a megsózott húsokat és leöntjük forró zsírral. Jó meleg sütőben világos pirosra sütjük. A pecsenye levébe öntsünk 2 evőkanálnyi paradicsomot s ezzel a lével a húsokat állandóan öntözgetjük, míg puhára sütjük. Ha a hús puha, levesszük a zöldségágyról, levét 1- 2 deci vízzel feleresztjük, beforraljuk, majd szitán áttörjük. Aztán összekeverünk 2 deci tejfölt 2 tojás sárgájával, ezt a mártáshoz öntjük s együtt jól felhevítjük s a felszeletelt szűz-sülteket tálaláskor leöntjük vele. A mártást ízesíthetjük egy kis citromlével, sóval és esetleg pici mustárral.

 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer