leves, étel

Sertéspörkölt egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

 

Sertéspörkölt

Hozzávalók: 60-80 deka sertéslapocka, 15-20 deka vöröshagyma, 1 evõkanálnyi piros paprika, 1 deci paradicsom, 1 gerezd fokhagyma, só, 4-5 zöldpaprika és étolaj

Az olajon megpirítjuk a reszelt vöröshagymát s elkeverjük benne a pirospaprikát. Aztán beletesszük a kockára vágott húst, lepörköljük, megsózzuk és a paradicsommal és 2 deci vízzel feleresztjük. Fedõ alatt pároljuk. Egy gerezd fokhagymát szétnyomunk és hozzátesszük.
Ha a hús puhulni kezd, belekeverjük a finom metéltre vágott zöldpaprikát s ezzel pároljuk puhára. Galuskával vagy burgonyával tálaljuk.

 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer