leves, étel

Burgonyasaláta egészségesen!

 

Burgonyasaláta

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

 

Burgonyasaláta

Fél kg burgonyát puhára fõzve hámozás után szeletekre vágunk s még melegen sóval és borssal meghintjük és jó olajjal leöntjük. Ha kihûlt, szeletekre vágott hagymát, tetszés szerint ecetet, esetleg cukrot is adunk hozzá.
Ha a burgonya olyan gyönge, hogy bármennyire is vigyázunk rá, mégis teljesen szétfõ, úgyhogy nem lehet karikára vágni, nagyon jó, ha héjában fõzve sót, amikor pedig hámozva fõzzük, ecetet teszünk a fõzõvízbe.


 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer