bélszín

Cigánybélszín egészségesen!

 

Cigánybélszín

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

 

Cigánybélszín

Hozzávalók: 60-80 deka bélszín, 15-20 deka fott sonkaszalonna, só, 5 deka olaj és 3 deka zsír.

A megtisztított bélszínt hosszában úgy vágjuk fel, hogy az összeállításnál, mint egy nagy szelet húsból, tekercset tudjunk készíteni. A felvágott bélszínt jól megveregetjük, elnyújtjuk és ujjnyi távolságra egymástól vékony csík szalonnákkal gazdagon megtûzdeljük. Aztán összecsavarjuk spárgával, s több helyen összekötjük, megsózzuk törött borssal meghintjük s füstölésig felhevített zsírban és olajban rozsdabarnára sütjük.
Sütési ideje forró sütõben 35-40 perc. A sütés után néhány percre lehûtjük, illetve a sütõbõl félretesszük és csak azután szeleteljük fel





 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer